Advertorial

Image

Danskere over 50 kan nu deltage i gratis test af høreapparater.

?  Har du allerede høreapparat?

I Danmark er én ud af ti personer besværet af høretab. Problemerne varierer fra nedsat hørelse i forbindelse med bestemte toner til, at man ikke længere kan følge med i en almindelig samtale. Høretab kan opstå pludseligt eller gradvist, og det er noget, der rammer både unge og ældre. Et høreapparat kan i mange tilfælde være en løsning på problemet, ja, det kan endda være med til at forbedre din livskvalitet!

Mærker du, at din hørelse er blevet dårligere? Det tilrådes altid at få foretaget en høretest hurtigst muligt, så der kan tages eventuelle forholdsregler for at forhindre yderligere høretab.

Er du født mellem 1931 og 1967? Så er det muligt at teste de nyeste høreapparater i flere hørecentre i Danmark – gratis i en længere periode. Denne online service gør det nemmere for ældre at få mulighed for at teste høreapparater helt gratis og uforpligtende.

Klik på din alder og find ud af, om du har mulighed for at deltage i en gratis test af høreapparater!

Meld dig til en gratis og uforpligtende test af de nyeste høreapparate! En professionel audiologist vil sammen med dig forsøge at finde den bedste høreløsning til dig. Hvert høreapparat har unikke kendetegn og egenskaber, så derfor er det vigtigt, at I sammen finder de høreapparater, der giver dig den mest optimale hørelse og komfort!

Sådan deltager du i en gratis test af høreapparater

Flere hørecentre i Danmark giver dig nu mulighed for at teste de nyeste høreapparater gratis i en begrænset periode. Find nemt og hurtigt ud af, om du også kan deltage.

1. Vælg din region på kortet

2. Svar på et par korte spørgsmål

3. Hvis du opfylder deltagerkravene, kontakter vi dig for at aftale en tid til en gratis test.

Meld dig til en gratis og uforpligtende test af de nyeste høreapparater!